Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2007 15:58 - Linkin park stilat
Автор: linkinparkblog Категория: Други   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
0



  Стилът на Linkin Park – те наистина са хибриди!

 

image

   Linkin Park са много свежи и страшно уникални‚ с една дума като тях други няма! (ако някой смее да спори затова явно дори не ги е чувал! ). Повечето хора ги знаят най – вече с първия им сингъл – "One Step Closer".
Както сигурно сте забелязали тяхното забележително звучене идва от страхотно смесващите се стилове — хип–хоп‚ рок и електронна музика. Те не са просто поредната група определяща своята музика като нео – метъл. Защото познавачите безспорно ще отсечат‚ че Linkin Park съчетават не само ритмите характерни за нео – метъла‚ но и още много и много други стилове‚ за които момчетата не смеят и да говорят‚ за да не ги сметнат за фукливи момиченца‚ радващи се на новите си кукли!
LP са си изградили един единствен път към върховете на класацийте не само с прекрасния саунд. Трябва да споменем и факта‚ че имат и забележителни текстове‚ изчистени от глупави псувни! (А това в днешно време си е жива рядкост‚ като изключим Britney Spears и лиглите като нея‚ разбира се !!! )
Сигурно вече сте разбрали, че първоначално нашите любимци бяха само четирима като група- Майк, Брад, Роб и Джоуй .Те си търсиха още един певец и го намериха в лицето на Чъстър Бенингтън . Момчетата записаха Честър като вокалист и текстописец‚ след известни уговорки той не можа да им откаже и се присъедини към групата. Малко по- различно е положението с Дейвид ( Феникса )‚ понеже той е май малко не сериозен. То ест заедно е с LP при създаването им след това ги напусна и сега пак се присъедини към тях (надяваме се за постоянно вече!).
През 2002 година на пазара се появи  ремиксовият вариант на Hybrid Theory. Неговото име е
image Reanimation. Пилотен сингъл от тавата е парчето "Points Of Authority"‚ клипа‚ би трябвало вече да сте го гледали доста пъти‚ е страшно добър – наситен с всякакви ефекти!

Новият албум на LP — трети по ред — се казва ”METEORA“ и ще се появи по магазините в Щатите на 25 март 2003 година. Първият сингъл от него се казва ”Somewhere I Belong“.

Между другото‚ ако вие сте наистина ОГРОМНИ фенове на Linkin Park (в което дори не се и съмнявам!)‚ то вие ще пишете навсякъде‚ където имате възможност следното изречение :



Тагове:   Park,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: linkinparkblog
Категория: Други
Прочетен: 30440
Постинги: 14
Коментари: 39
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930